Point system i Skalborg SK Parasport

Hvad er et point ?


Et point er det samme som 50 kr. De optjente point står på din spiller konto i klubben og kan ikke udbetales. Dine point kan kun bruges gennem klubben når der skal betales arrangementer og kontingent. Hvordan optjener jeg point ?


Når vi fremover lægger opgaver op på hjemmesiden som vi skal have hjælp til, vil vi skrive hvor mange point man kan tjene når man hjælper til. Man kan sagtens møde op med sine forældre der også kan optjene point for spilleren.

Der kan sagtens være forskel i hvor mange point man kan tjene pr arrangement. Dette afhænger af den aftale der er lavet med arrangøren.  

Hvordan bruger jeg mine point ?


Har man nu hjulpet til bagagerums marked og optjent 5 point. Så svarer det til 250 kr. Disse point kan man så altid vælge at bruge på enten kontingent eller arrangementer. Her kommer et par eksempler: 


1. eksempel

Vi skal på tur til Litauen og egen betalingen er 1000 kr. En spiller har 15 point på sin konto og vælger at bruge dem som betaling. Det er 15 point af 50 kr = 750 kr. Så skal spilleren kun af med 250 kr for at deltage. 


2. eksempel

Kontingent er 150 kr pr måned 9 gange årligt. Her kan man betale en måneds kontingent med 3 point, så man ikke skal have penge op af lommen.